Means in Progress

 

Organisatie veranderingen

FusieOvernameVerliesProjecten
VerkoopIn dienst nemenOntslaanGeschillen
MarktomstandighedenProcesProduct of dienstStrategie wijzigen
ConcurrentieKlantbehoefte  

Verkoop bedrijf

U overweegt het bedrijf te verkopen. Dat is echter een hele stap en u voelt zich er dan ook bepaalt nog niet zeker over. De meest voorkomende reactie op dit gevoel is om de gedachte te verdringen en maar gewoon door te gaan met in het achterhoofd dat het nu toch nog niet kan.

Deze uitsteltactiek geeft echter steevast problemen op de langere termijn. Wanneer u uw bedrijf wilt verkopen dan zult u jaarcijfers van de laatste drie jaar moeten overleggen. Zaken die prima op de balans kunnen staan wanneer het bedrijf gewoon onder uw bezielende leiding door gaat staan ineens een stuk minder fraai op een overdrachtsbalans. Welk personeel heeft u? Hoe 'verkoopbaar' zijn de door u aangegane verplichtingen? Kortom eigenlijk is het heel verstandig om al een paar jaar vóór de feitelijke verkoop eens heel goed te kijken naar de vereiste maatregelen om uw bedrijf verkoopbaar te maken.

Ook hierbij is Means in Progress graag uw gesprekspartner; niet in de plaats van, maar in goed overleg met uw accountant stellen wij samen met u een verkoopstrategie op die de verkoopopbrengst van uw bedrijf zal maximaliseren. Bel ons voor een afspraak; wij helpen u graag.

TerugVerder
telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.