Means in Progress

 

Organisatie veranderingen

FusieOvernameVerliesProjecten
VerkoopIn dienst nemenOntslaanGeschillen
MarktomstandighedenProcesProduct of dienstStrategie wijzigen
ConcurrentieKlantbehoefte  

Concurrentie

Net als u denkt dat u het allemaal goed voor elkaar heeft blijkt ineens dat de concurrent met een geweldig nieuw product op de markt komt. Dat is een duidelijke verandering. Deze wordt helaas nogal vaak opgevolgd door volstrekte ontkenning. Wij beginnen dan om honderd redenen te verzinnen waarom het product van de concurrent niet zal slagen. Wanneer we de transitie sneller doorlopen dan hadden we die kostbare energie kunnen gebruiken om zelf aan productontwikkeling te doen en een volgende generatie product te verzinnen waarmee wij de concurrent weer voor kunnen zijn.

Het is met name het doorzicht in onze stereotiepe reacties die het verschil maakt in het moment waarop u effectief in actie komt. Means in Progress evalueert samen met u waar u staat in het speelveld en waarmee u positief aan de slag kunt om steeds weer succesvol en winstgevend te functioneren. 

Neem contact op voor een afspraak en ontdek dat van buiten naar binnen kijken een heel ander beeld oplevert dan van binnen naar binnen kijken!

TerugVerder
telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.