Means in Progress

 

Peroonlijke veranderingen

ZelfstandigheidVan studie naar beroepLoondienst of zelfstandigAangaan van een relatie
Huis kopen / VerhuizenKinderen krijgenVerbreken relatieKinderen uit huis
Verlies van een dierbareVerlies van gezondheidFaillietOntslag
WerkloosPensioen  

Pensioen

Grappig hè, dat u vroeger altijd zei dat u die leuke dingen allemaal zou gaan doen na uw pensioen. Nu komt dat moment met rasse schreden dichterbij en het enige gevoel dat u bekruipt is er een van onbehagen. Nooit meer werken, er niet meer bij horen, ineens alles samen met je partner moeten doen, of misschien juist alleen en zelfs die verre reizen lijken al lang zo aanlokkelijk niet meer. En als je dat al gaat doen wat doe je dan die andere elf maanden van het jaar? 

Voor heel veel mensen is stoppen met werken een zware transitie. Veertig jaar lang werd het leven geregeerd door werk. Het leven werd er omheen geplooid om te zorgen dat het werk voldoende energie kon krijgen en ineens is het weg!

Pensioen kan bijzonder leuk zijn en de periode na het werk kan heel zinvol zijn. Toch is er veel aanleiding om eens de tijd te nemen om te onderzoeken hoe dat leven gelukkig en dynamisch genoeg wordt om aan uw behoeften te voldoen. Life Planning samen met uw partner is een bijzonder nuttige methode om goed voorbereid deze nieuwe spannende fase van uw leven in te gaan.

Terug
telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.