Means in Progress

 

Life Planning voor particulieren

Herkent u het gevoel dat u heel druk bent maar nooit merkt dat er ook maar iets ooit af is? Ziet u zichzelf steeds maar rond rennen in dezelfde cirkel maar komt het niet echt tot een nieuwe aanpak? Het is allemaal zo menselijk. We hebben allemaal namelijk de neiging om heel hard te lopen voor al die dingen die onmiddellijk lijken te moeten en vragen ons daarbij onvoldoende af of al die dingen echt toevoegen aan de kwaliteit van leven. Het gesprek met jezelf over je eigen prioriteitsstelling is in de regel onvoldoende om al dat automatische gedrag te veranderen. Het bewustwordingsproces dat in een Life Planning wordt getriggert heeft veel meer effect. Wanneer we uitgedaagd worden om echt kritisch naar onze prioriteiten te kijken en daar ook een visie en een plan bij maken dan wordt de ideaal situatie, die eerst nog onhaalbaar en erg ver weg leek, ineens wel haalbaar. De gemengde expertise van de Life Planner maakt dat hij het totale veranderingsgebied goed kan overzien en voor alle raakvlakken een serieuse gesprekspartner is.

 

 Wanneer je voor een belangrijke verandering staat dan zal je je daar vaak ongerust of onzeker over voelen, tegelijk ben je je bewust van de financiële implicaties die de verandering - wellicht- teweeg zal brengen. Natuurlijk kan je een 'gewone' financieel adviseur in de arm nemen om eens mee te praten .of misschien praat je wel eens met je accountant Het probleem is echter dat deze mensen bijzonder goed zijn opgeleid om alles te weten over de financiële consequenties van de zaken die u wilt realiseren.
Zij hebben echter niet specifiek leren omgaan met uw passie, uw onzekerheden, uw frustratie en uw euforie. Anderzijds zou u naar een therapeut kunnen gaan om eens te praten over uw -gebrek aan- gemoedsrust maar hoe zeer deze beroepsgroep ook bekwaam is in het werken met uw emotie zij hebben doorgaans geen expertise op het gebied van uw financiële huishouding.

 

 De Life Planner combineert beide gebieden op een pragmatische manier. Hij zal niet de 'pijn van het verleden' raken maar gericht zijn op de energie en de positieve emotie van de toekomst. Tegelijk heeft hij veel verstand van alles wat te maken heeft met geld. Van een Life Planner mag je dus gerust zeggen dat hij er is voor de materiële- maar ook voor de menskant. Bovendien helpt het proces om weer helder te krijgen waar uw prioriteiten liggen, dit werkbaar te maken met een zinvolle strategie en dit alles vast te leggen in een plan dat ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt omdat u al heeft ervaren hoe fijn het voelt als u dit in uw leven realiseert. Bovendien dient de Life Planner van Means in Progress slechts één belang; dat van u! Hij zal zich niet bemoeien met bemiddeling of advies van financiële producten. Wel helpt hij u om uw levensdoelen aan de bemiddelaar kenbaar te maken!

Deze unieke combinatie maakt het de moeite waard om dat gesprek eens aan te gaan.

Wilt u meer weten over Life Planning voor particulieren of over Louis Vollebregt als Life Planner dan vindt u aanvullende informatie op de website van Louis Vollebregt

Life Planning voor particulieren wordt meestal aangeboden als project waarvan de kosten vooraf bekend zijn, maar kan ook op uurtarief overeengekomen worden. Natuurlijk begint het proces bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Doe het nu; wij helpen u graag!

telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.