Means in Progress

 

Software tests

Om inzicht te krijgen in het veranderpotentieel van mensen en organisaties is het prettig om uniform te meten, of te testen, welke kwaliteiten vermoedelijk aanwezig zijn. Vermoedelijk, want iedere test is slechts een benadering van de complexe werkelijkheid. Toch kan het zeer prettig zijn om zo'n test te gebruiken als uitgangspunt voor een goed gesprek. Zowel in organisaties als voor personen individueel is het niet zelden een eye-opener wanneer de kwaliteiten vergeleken worden met een benchmark. Een zekere mate van objectivering is vaak het vertrekpunt voor verbetering!

Means in Progress ontwikkelt testen op maat. Ook hebben wij een scala aan zelf ontwikkelde testen die vooral nuttig gebleken zijn in transities. Zo meten sommige de drive, andere de oriëntatie en weer andere de persoonlijke balans.

Onderstaande test is een eenvoudig planningshulpmiddel dat u kan helpen om weer inzicht te krijgen in de prioriteit van uw handelen. U kunt deze online invullen de gegevens worden niet vastgelegd.

Bent u benieuwd naar uw bedrijf of naar uzelf neem dan contact op met Means in Progress voor een vrijblijvend informatiegesprek. Zonder ijkpunten is het lastig om de vooruitgang te bepalen!

 

telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.