Means in Progress

 

Life Planning voor Ondernemers

Als ondernemer sta je overal alleen voor. Er is niemand die net zo betrokken is als jij en ook niemand zo afhankelijk van jouw bedrijf als jij. Natuurlijk kan je een bedrijfsadviseur in de arm nemen om eens mee te praten of misschien praat je wel eens met je accountant.

Het probleem is echter dat deze mensen bijzonder goed zijn opgeleid om alles te weten over de financiële consequenties van de bedrijfsvoering. Zij hebben echter niet specifiek leren omgaan met uw passie, uw onzekerheden, uw frustratie en uw euforie. Anderzijds zou u naar een therapeut kunnen gaan om eens te praten over uw -gebrek aan- gemoedsrust maar hoe zeer deze beroepsgroep ook bekwaam is in het werken met uw emotie zij hebben geen opleiding op het gebied van uw financiële huishouding.

 

De Life Planner combineert beide gebieden op een pragmatische manier. Hij zal niet de 'pijn van het verleden' raken maar gericht zijn op de energie en de positieve emotie van de toekomst. Tegelijk heeft hij veel verstand van alles wat te maken heeft met geld. In het geval van de de Life Planner voor ondernemers van Means in Progress mag je dus gerust zeggen dat de Life Planner er is voor de materiële- maar ook voor de menskant. Bovendien is hij er zowel voor de onderneming als voor de ondernemer!

Deze unieke combinatie maakt het de moeite waard om dat gesprek eens aan te gaan.

Life Planning voor ondernemers wordt meestal aangeboden op uurtarief, maar kan ook als project overeengekomen worden. Natuurlijk begint het proces bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens!

 

telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.