Means in Progress

 

Peroonlijke veranderingen

ZelfstandigheidVan studie naar beroepLoondienst of zelfstandigAangaan van een relatie
Huis kopen / VerhuizenKinderen krijgenVerbreken relatieKinderen uit huis
Verlies van een dierbareVerlies van gezondheidFaillietOntslag
WerkloosPensioen  

Loondienst / Zelfstandig

Een algemeen misverstand is dat een baan in loondienst meer zekerheid biedt dan het voeren van een eigen onderneming. Natuurlijk is er voor de eigen ondernemer het ondernemingsrisico maar daar staat wel tegenover dat hij als 'eigen baas' zelf beslist of zijn arbeid nog iets toevoegt en dus niet zomaar ontslagen kan worden. Alhoewel de wet- en regelgeving in Nederland de werknemer beter beschermt dan de werkgever is het ook waar dat hoe hoger de functie en dus het salaris hoe minder zekerheid er feitelijk is.

Een beter criterium is om vast te stellen of iemand uit 'ondernemers-hout' gesneden is want dat bepaalt in de praktijk in hoge mate het succes van de onderneming. 

Succesvolle ondernemers zijn vitaal, veerkrachtig, gedreven en zijn heel zelfbewust over wat zij feitelijk toe voegen. Met veel energie en overgave werken ze vaak lange dagen omdat ze geloven in wat ze doen en daar veel voldoening uit halen.

Means in Progress kan u helpen te bepalen of uw ondernemerseigenschappen passen bij de dromen die u heeft voor het starten van een eigen onderneming.

TerugVerder
telefoon 06-26240091  |  info@meansinprogress.nl | Horalaan 14 Bennekom | Concept en uitvoering: Means in Progress B.V.